Innovatiiviset näytönsuojat ja suojakalvot

Turvallisen ja terveellisen digitaalisen elämän puolesta!

Tuotteidemme avulla sinulla on oikea kumppani, johon voit luottaa digitaalisten laitteidesi näyttöjen suojaamisessa. Olemme ammattimaisen näytönsuojauksen asiantuntijoita. Tarjoamme innovatiivisten tuotteiden nopeaa toimitusta.

Valikoimistamme löytyy suuri määrä valmiiksi laitteille mittojen mukaan tehtyjä suojakalvoja tai kauttamme saat myös täysin mittojen mukaan räätälöidyt suojakalvot, kysy lisää!

Näytönsuojat kaikkiin käyttölaitteisiin

Kaikki tietävät ongelman, joka liittyy älypuhelimen laittamiseen taskuun yhdessä kolikoiden tai avainten kanssa, jolloin näyttö naarmuuntuu. Suurimmastakin varovaisuudesta huolimatta näyttöön tulee ennemmin tai myöhemmin pieniä naarmuja. Pitkän käytön jälkeen jopa lika- tai pölyhiukkaset jättävät huomattavia vaurioita. Näytönsuojat ratkaisevat tämän ongelman suojaamalla laitetta mahdollisilta näytön naarmuilta.

Näytönsuojat ovat muutaman millimetrin paksuisia kalvoja, jotka on räätälöity tarkasti laitteen näyttöön sopivaksi. Laadukkaat näytönsuojat eivät vaikuta kosketustoimintoon tai kuvan laatuun. Ne voidaan levittää ilman kuplia ja ovat siksi erittäin helppokäyttöisiä. Nämä tehokkaat näytönsuojat on valmistettu korkeiden laatustandardien mukaisesti ja takaavat optimaalisen istuvuuden.

Näytönsuojat eivät suojaa vain älypuhelimia, vaan myös muita elektronisia laitteita, joissa on näyttö ja säilyttävät siten toiminnallisuutensa. Olipa kyseessä puhelin, tabletti, älykello, kannettava tietokone, digikamera, navigointilaite tai kodinkoneet. Jokainen laite on suojauksen arvoinen. Kauttamme kattavat suojauskalvot yli 35.000 laitteeseen tai mittojen mukaan tehynä.

Näytön suojaus jää kuitenkin usein käyttämättä. Tällöin ensimmäiset käytön merkit näkyvät jo muutaman viikon kuluttua. Nämä heikentävät sekä uuden laitteen ulkonäköä että arvoa merkittävästi. Siksi kaikkiin elektronisiin laitteisiin kannattaa kiinnittää näytönsuoja, sillä hinta on pieni ja ne takaavat laitteesi arvosuojan. Mikäli laite myydään uudelleen, näytönsuoja voidaan poistaa helposti ja jäännöksesti ja näyttösi näyttää uudelta.

Monet näytönsuojat yhdistävät naarmuuntumissuojan muihin hyödyllisiin ominaisuuksiin, kuten heijastuksenesto-, bakteeri- tai yksityisyydensuojaan.

YDINOSAAMISEMME

Laadukas valmistus

Nykyaikaiset koneet ja korkeat laatustandardit – Tuotteet ovat valmistettu Euroopassa

Innovatiiviset tuotteet

Uusien tuotteiden nopea käyttöönotto osaamisen ja markkinaennusteiden perusteella

Nopea palvelu

Nopeat tehdastoimitukset ja asiakkaiden tiedusteluihin vastataan arkipäivisin 24 tunnin sisällä

Laaja valikoima laitteita

Valmiita tuotteita yli 35 000 laitteelle

Mukautetut koot

Myös räätälöityjen näyttökokojen tilaukset valmistetaan ja lähetetään muutamassa päivässä. Tuotteita voidaan tehdä tilauksesta täysin mittojen mukaan - myös pieni määriä!

LÖYDÄ ITSELLESI SOPIVA SUOJA

Tutustu kattavaan valikoimaamme monipuolisia näytönsuojaratkaisuja, jotka kattavat naarmuuntumisen, valonheijastuksen, yksityisyyden ja terveyden suojelun.

Turvallisen ja terveellisen digitaalisen elämän puolesta!

Valmiita tuotteita yli 35 000 laitteelle

TUOTTEET OTA YHTEYTTÄ

Yli 80 % taudeista leviää käsien välityksellä

TabGear suojakalvot tappavat jopa 99,9% tunnetuista bakteereista kosketusnäytön pinnalta.
Valmistettu ja testattu Euroopassa ISO 22196 -standardin mukaisesti.
Valmistetaan yksilöllisesti mittojen mukaan.
Suojakalvon tuntuma kuin oikealla näytöllä.

TUOTTEET