Suojakalvot kosketuslaitteille

Antibakteerinen suoja

Tiesitkö, että laitteet on bakteeri-infektioiden lähde? Vaikka laite saattaa näyttää puhtaalta, bakteerit siirtyvät näytölle jokaisella kosketuksella. Tämä johtaa siihen, että älypuhelimen tai muiden kosketuslaitteden näytössä on keskimäärin enemmän bakteereja kuin wc-istuimessa.

Valitettavasti normaali puhdistus ei poista kaikkia bakteereja. Nämä bakteerit voivat siirtyä kasvoihin, suuhun tai nenään sormien kautta tai laitteen suorassa kosketuksessa ihoon aiheuttaen infektioita.

Pintakäsittelyn, naarmuuntumisenkestävyyden, tartunta- ja asennusominaisuuksien osalta tarkasti sovitetut materiaaliominaisuudet tarjoamme parhaan suojan yksilöllisiin tarpeisiisi.

Antibakteerinen suoja

Suoja naarmuilta

Kaikki tuotteemme suojaavat näyttöäsi naarmuilta ja hankauksilta. Näytöt on suojattava, olivatpa ne Corning Gorilla -lasista tai muovista. Laatuerot ovat kovuus ja kulutuskestävyys. Suojaa näyttöäsi ja säilytä laitteesi arvo.

Naarmusuoja

Häikäisysuoja

Kaikki tietävät tilanteen kun katsot näyttöäsi, mutta näet vain oman heijastuksesi. Tämä johtuu valonlähteistä, kuten auringonsäteistä, toimistovaloista tai teollisuuden valaistuksesta. Tämä ongelma on erityisen ärsyttävä ulkona käytettävissä mobiililaitteissa. Näitä heijastuksia vastaan ​​tarjoamme erilaisia ​​tuotteita. Suurin osa niistä käyttää mattapintaista pintaa.

Häikäisysuoja

Yksityisyydensuoja

Näyttömme näyttävät henkilökohtaisia ​​valokuvia ja luottamuksellisia tietoja, kuten pankin rahoitustietoja tai asiakastietoja. Siksi tuntemattomien ei-toivotut katseet voivat aiheuttaa suuren riskin. Yksityisyyden suojatuotteillamme varmistat, että luottamuksellisuus säilyy. Työskenteletpä sitten kannettavallasi junamatkan aikana tai työtilassasi toimistossa, paikasta riippumatta, yksityisyytesi on turvassa.

Yksityisyydensuoja

Nopea palvelu

Nopeat tehdastoimitukset ja asiakkaiden tiedusteluihin vastataan arkipäivisin 24 tunnin sisällä

Laaja valikoima laitteita

Valmiita tuotteita yli 35 000 laitteelle

Mukautetut koot

Myös räätälöityjen näyttökokojen tilaukset valmistetaan ja lähetetään muutamassa päivässä. Tuotteita voidaan tehdä tilauksesta täysin mittojen mukaan - myös pieniä määriä!

SAATAVILLA MYÖS BRÄNDÄTTYNÄ

Brändää älypuhelimesi tai tablettisi yrityksesi tai seurasi logolla

Näytönsuoja tuotteet on kehitetty vastaamaan asiakkaidemme korkeita vaatimuksia. Suojataksesi älypuhelimia ja tabletteja päivittäisessä käytössä, voit nyt muokata näytönsuojaasi haluamallasi logolla. Tällä vahvistat yrityksesi yritysidentiteettiä. Lisäksi sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä se johtaa korkeampaan bränditietoisuuteen. Autamme sinua suojaamaan tablettisi ja älypuhelimesi optimaalisesti ja vähentämään korjausten ja vikojen riskiä.

Merkitse älypuhelimesi tai tablettisi etu- tai takapuoli yrityksesi logolla

Brändäys on saatavilla kaikille digitaalisille laitteillesi (kuten älypuhelimelle tai tabletille) sekä räätälöityille näyttömuodoille.

Turvallisen ja terveellisen digitaalisen elämän puolesta!


Valmiita tuotteita yli 35 000 laitteelle

Yli 80 % taudeista leviää käsien välityksellä

TabGear suojakalvot tappavat jopa 99,9% tunnetuista bakteereista kosketusnäytön pinnalta.
Valmistettu ja testattu Euroopassa ISO 22196 -standardin mukaisesti.
Valmistetaan yksilöllisesti mittojen mukaan.
Suojakalvon tuntuma kuin oikealla näytöllä.

OTA YHTEYTTÄ